ETA Stormy 2517 90000

961001 128
96 %
Alza.cz
3 999 Kč
Skladem

Parametry k ETA Stormy 2517 90000

Technické detaily
Délka kabelu7 m
Příkon
Maximální příkon700 W
Třída energetické účinnostiA
Vstupní střídavé napětí230 V
Hmotnost a rozměry
Hloubka275 mm
Hloubka balení310 mm
Hmotnost7,4 kg
Hmotnost včetně balení8,8 kg
Šířka410 mm
Šířka balení565 mm
Výška240 mm
Výška balení310 mm
Vzhled
Objem prachové nádoby/sáčku2,2 l
Typ nádoby na prachbezsáčkový
Typ trubicekovová teleskopická
Ergonomie
Délka šňůry7 m
Regulace výkonuna vysavači
Výkon
Hlučnost72 dB
Pracovní dosah10 m
Vysávánísuché
Vzduchový filtrHEPA H 13

Popis ETA Stormy 2517 90000

Maximální výkon s minimem energie
Díky úspornému ECO motoru se sníženým příkonem potřebuje bezsáčkový vysavač ETA Stormy ke svému provozu mnohem méně energie. Vysoká účinnost vysávání však zůstává zachována. Prach a nečistoty putují do transparentní nádoby na prach, kterou po naplnění jednoduše vyklepnete do koše na odpadky. O ty nejjemnější částice se pak postará kvalitní HEPA filtr č.13.

Středový ovládací panel vám umožní regulovat sílu sání i během vysávání a měkčená kolečka, která jsou šetrná k vašim podlahám, zajistí hladké přesuny. Otočné přední kolečko o 360° vás pak bude následovat do všech stran bez složitých veletočů.

Bouřlivý úklid rychlostí blesku
Pokud se rozhodnete jít do toho pěkně s vervou a vysmýčit každý kout vaší domácnosti, bohatá škála příslušenství je vám k službám. Několik výměnných hubic a kartáčů zajistí, že u vás nezůstane ani smítko. Bezsáčkový vysavač ETA Stormy je tak ideálním pomocníkem pro majitele zvířecích mazlíčků, rodiče malých dětí, ale i všechny, kdo si jednoduše potrpí na precizní úklid bez zbytečné námahy navíc.

Spolu s vysavačem ETA Stormy obdržíte:
Podlahovou hubici PREMIUM se zámkem Hubici na sběr zvířecích chlupů Parketovou hubici s vlákny z koňské žíně Malý turbokartáč Polštářovou hubici Štěrbinovou hubici Dlouhou štěrbinovou hubici Kartáček s jemnými štětinkami Kovovou teleskopickou trubici (90 cm)
Ticho po bouři
Manipulace s vysavačem ETA Stormy je snadná, a to nejen díky ergonomicky tvarované rukojeti. „Zaparkovat“ ho můžete do vertikální i horizontální polohy. Před uložením do skříně či úklidové místnosti pak stačí zmáčknout tlačítko a 7 metrů dlouhý napájecí kabel se sám navine do své skrýše.

Prodlužka záruky
Na motor vysavače ETA Stormy se vztahuje bezplatná služba Prodlužka záruky. Po registraci se tak záruka na motor vysavače prodlouží na 5 let. Prodlouženou záruku si zaregistrujte ZDE .

Continental PremiumContact 7 | Test epilátorů | Tomáš