ETA Tiara II 2269 90000

901001 73
90 %
Alza.cz
999 Kč
Skladem

Parametry k ETA Tiara II 2269 90000

Hmotnost a rozměry
Hloubka125 mm
Hloubka balení125 mm
Hmotnost1,5 kg
Hmotnost včetně balení1,7 kg
Šířka300 mm
Šířka balení315 mm
Výška160 mm
Výška balení165 mm
Další charakteristiky
Příkon2400 W
Ergonomie
Délka kabelu2,5 m
Vlastnosti
Parní ráz140 g/min
Záruka24 měsíců rok/roky
Vlastnosti
Automatické vypnutíAno
Délka šňůry2,5 m
KropeníAno
Materiál žehlicí plochyEloxium
Modelnapařovací s kabelem
Objem zásobníku vody0,45 l
Odvápňovací systémAno
SamočisticíAno
Stálý výstup páry40 g/min
Systém zamezující odkapáváníAno
Vertikální napařováníAno

Popis ETA Tiara II 2269 90000

Napařovací žehlička ETA 1269 Tiara II v zeleno-bílém elegantním provedení vám pomůže snadno a rychle vyžehlit velké množství prádla. S příkonem 2400 W se rychleji zahřeje na provozní teplotu a bude připravena k žehlení o čemž vás informuje světelná signalizace.

Napařovací žehlička předčí vaše očekávání
S parním výdejem 40 g/min jednoduše přežehlíte i těžko vyžehlitelné silné látky. Pokud se objevují záhyby na šatech, či obleku, s radostí využijete napaření, které lze navýšit parním impulsem až na 140 g/min. Toto napaření je možné použít pro vertikální napařování látek, které prádlo narovná bez nutnosti kontaktu s žehlicí plochou.

Jistě přivítáte také kropicí funkci, kterou využijete pro navlhčení nepoddajných a zmačkaných látek. Napařovací žehlička je ideální pro větší množství oděvů, poněvadž odstraňuje nutnost s častým doplňováním vody díky zásobníku vodní nádržky o velikosti 450 ml. Současně systém DRIP STOP zabraňuje nechtěnému odkapávání vody z desky, při nastavení nízké teploty.

Pro maximální luxus je ETA Tiara II 2269 90000 opatřena ergonomicky tvarovanou rukojetí a extra dlouhým 2,5 m napájecím kabelem navíc osazeným výkyvným kloubem, který chrání kabel před poškozením. Kabel je možné po ukončení žehlení rychle navinout na zadní část a poté bezpečně odložit žehličku na stojan do odkládací polohy.

Speciální funkce žehličky pro nejsnadnější použití
Speciální žehlicí plocha je tvořená hliníkovou deskou s povrchovou úpravou ELOXIUM má vynikající kluznost, nepřilnavost a vyšší odolnost proti poškrábání. Navíc se pyšní vysokou vodivostí tepla, která zajišťuje optimální rozložení teploty a rozvedení páry po celé žehlicí ploše. Žehlení s žehličkou Tiara II je velmi snadné.

Žehlička je vybavena samočisticí funkcí, tento systém jednoduše a kompletně čistí vnitřní konstrukci žehličky. Samozřejmou funkcí napařovací žehličky Tiara II je systém odvápňování, který zabraňuje usazování vodního kamene a prodlužuje životnost žehličky. ETA Tiara II je vybavena funkcí AUTO – SHUT OFF. Tato funkce vyhodnocuje polohu žehličky a zabezpečuje její automatické odpojení od elektrické sítě v případě převrhnutí či delší doby nečinnosti.

Continental PremiumContact 7 | Test epilátorů | Tomáš